Forside Herlev byråd kalder på forandring Blå bog Effektiviseringer på rådhuset Ejendomsskatterne er alt for høje Herlev Kommune som privat virksomhed Letbanen i Herlev Kommune Bedre folkeskoler i Herlev Kommune Et bedre sunhedsvæsen i regionen Ingen valutaspekulation i kommunen Kontakt Giv en hånd med Franyó TV
Lars Franyó - Gør en forskel
Derfor er jeg din by- og regionsrådskandidat
- Fordi det gør en forskel hvordan du sætter dit kryds.
Følg mig på facebook

Effektiviseringer på rådhuset


Erfaringer fra andre kommuner viser at effektiviseringer giver besparelser på op til 30% af den samlede administration.

Ved en gennemgang af enkelte forvaltninger i Odense kommune for et år siden viste det sig muligt at spare op i mod 30% i kommunens administration.

Cepos har fornyligt regnet sig frem til at en gennemsnitlig LO-familie i Herlev vil kunne få en nedsættelse af kommuneskatten på mellem 15.000 og 20.000 kr. om året, hvis Herlev Kommune tilrettelagde arbejdet på samme måde som i Vejle Kommune og senest er regeringens egen produktivitetskommission kommet frem til nogenlunde samme resultat.

Derfor stiller Liveral Alliance krav om at kommunens forvaltninger bliver gennemgået og de mulige effektiviseringer gennemført til gavn for en hurtigere sagsbehandling og nedsættelse af kommuneskatten, ejendomsskaterne og gebyrer.