Forside Herlev byråd kalder på forandring Blå bog Effektiviseringer på rådhuset Ejendomsskatterne er alt for høje Herlev Kommune som privat virksomhed Letbanen i Herlev Kommune Bedre folkeskoler i Herlev Kommune Et bedre sunhedsvæsen i regionen Ingen valutaspekulation i kommunen Kontakt Giv en hånd med Franyó TV
Lars Franyó - Gør en forskel
Derfor er jeg din by- og regionsrådskandidat
- Fordi det gør en forskel hvordan du sætter dit kryds.
Følg mig på facebook

Bedre folkeskoler i Herlev Kommune


Alle husker sikkert 9. Z’s fortvivlede forsøg på at være fagligt bedre end en tilsvarende 9. klasse i Kina.

Den danske klasse (der ikke var fra Herlev) faldt igennem i samtlige discipliner.  Skal TV-udsendelserne tages som udtryk for, at 9. z var en gennemsnitlig dansk skoleklasse, må det formodes at Herlevs skoler også vil opnå et dårligt resultat i en sammenligning med en udenlandsk klasse.

Liberal Alliance stiller krav om at fagligheden i kommunens skoler bliver styrket på en sådan måde, at undervisningen kan gennemføres i henhold til pensumplanen og at ingen elever efter 9 års skolegang ikke vil kunne gennemføre afgangsprøven med et tilfredsstillende resultat.

Derudover har både lærere, elever og forældre samlet et ansvar for at undervisningen kan gennemføres og at eleverne møder velforberedte.

Endelig skal den enkelte skoleleder have uddelegeret ansvaret for skolens ledelse og administration.